Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Кувейт

Имоти за продажба в Кувейт

Кувейт е арабска страна в Персийския залив, има културно наследство, датиращо от древността. Столицата Ал Кувейт е известна с модерната си архитектура, която варира от небостъргачи до главозамайващите кувейтски кули, дизайнерски кули, които припомнят класическите керемидени сводове на джамии. Граничи с Саудитска Арабия на юг и Ирак на север.

Ако планирате да се преместите и търсите имот за продажба в Кувейт, важно е да знаете тенденцията на пазара на недвижими имоти в страната. Кувейтският сектор за недвижими имоти е свидетел на увеличение на положителната енергия, което не би могло да дойде в по-добър момент, тъй като правителството на Кувейт подписа амбициозен двадесетгодишен план за насърчаване на туризма в страната. Така че това е чудесно време за закупуване на имот за продажба в Кувейт. Към това се добавя и фактът, че секторът на недвижимите имоти се възползва значително от обявяването на новия регламент за преките чуждестранни капиталови инвестиции, който е предназначен да революционизира пазара на недвижими имоти. Всички тези фактори показват, че пазарът на недвижими имоти в Кувейт, който вече е в добро здраве, вероятно ще се разшири допълнително.

Някои фактори са засегнали пазара на недвижими имоти в Кувейт, сред които са заминаването на експанзите, които търсят по-добри възможности в други страни или избират да се върнат в страните на произход. Емигрантите в Кувейт обмислят да изпратят семействата си в страните на произход. Те обаче запазват действителното си местожителство и решават да останат в Кувейт като ергени. Но подобна тенденция ще влоши още повече настоящата ситуация в сектора на недвижимите имоти и се очаква наемите да намалеят още, след като бъде обявено решението за експатриране.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 25416

За продажба Едностаен, Кувейт, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, اسطنبول

202,617.33BGN
За продажба
Едностаен

71 m²
Цена: US $ 112 000 Начин на плащане: 40% от първата партида, а останалите на вноски за период от 24 месеца, без обезщетения Размер: 71кв м Спални: ...
Cod. 21917

За продажба Тристаен, Кувейт, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait

Reserved negotiation
За продажба
Тристаен

70 m²
къща за продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB